הנחה לרוכשי כרטיס לסרט או למופע במסגרת הפסטיבל.
הטבת "רבע לטבע" תינתן כנגד הצגת מסרון ברקוד המתקבל עם רכישת הכרטיס.
מסעדות
בתי הארחה
בתי עסק סובבי כנרת
אירוח כפרי באשדות יעקב
25% הנחה לאורחי הפסטיבל בתקופת הפסטיבל
מתחם האירוח, הממוקם בקיבוץ אשדות יעקב איחוד, כולל 44 יחידות נופש, והוא מציע חופשה שהיא חגיגת טבע אמיתית בלב צמחייה ירוקה ועשירה.
להזמנת מקום: nehara.co.il
מתחם גלאמפינג על שפת הכנרת
25% הנחה לאורחי הפסטיבל בתקופת הפסטיבל
מתחם הגלמפינג מיא
ממוקם על שפת הכנרת
ובו 30 אוהלים מרווחים ומטופחים,
אידיאליים לחופשה משפחתית בלתי נשכחת.
להזמנת מקום: myacamp.co.il
אתר נופש קסום על שפת הכנרת
25% הנחה לאורחי הפסטיבל בתקופת הפסטיבל
מעגן עדן ממוקם בקיבוץ מעגן על חופו הדרומי של האגם, בלב שדות רחבים ונוף פסטורלי יפהפה של עמק הירדן, ומתאים לנופש מושלם עם ההורים והילדים.
להזמנת מקום: maagan.co.il
25% הנחה לאורחי הפסטיבל על הזמנת חדרים, על בסיס מקום פנוי, בין התאריכים 24-27/3/2022. כניסה חופשית לבריכה בבית איל והצטרפות למועדון ארץ כנרת המקנה הטבות והנחות. מספר החדרים מוגבל על בסיס כל הקודם זוכה.
להזמנות: 04-6675555
ארוח כפרי דגניה ב
25% הנחה לאורחי הפסטיבל
בתקופת הפסטיבל.
בואו לטבול באווירה כפרית-קיבוצית מיוחדת.
האירוח מוקף בירק רב ונוי מטופח
ומציע לאורחים מגוון יחידות מאובזרות ונוחות המתאימות לאירוח זוגי ומשפחתי.
להזמנת מקום: dganit.co.il
25% הנחה על אירוח בתקופת הפסטיבל
וכניסה חינם לסרט בפסטיבל כלולה במחיר
להזמנת מקום: 052-7292649
סיור ליקוט צמחי בר למאכל
יום שישי | 24.3.23 | 14:30
בהנחיית ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
25% הנחה לאורחי הפסטיבל בתקופת הפסטיבל
(170 127.5 ₪ למשתתף.ת – ציינו זאת בעת ההרשמה).
צמחי הבר היו חלק מהתזונה האנושית מאז ומעולם. יש להם ערך בריאותי עצום והיכולת לזהות צמחים, לקרוא להם בשם ולהשתמש בהם, מוסיפה רבדים של בהירות אל הדרך בה אנו תופסים את הטבע סביבנו.
בתהליך איטי וארוך, מקומו של הבר בתפריט הצטמצם, עד שהיום חלקנו לא יודעים לזהות צמחים ולא מכירים את השימוש בהם.
ביום שישי 24.3.23 נצא לסיור ליקוט של צמחי בר למאכל בבוסתן של "המרכז להנהגת הבריאות", השוכן בקיבוץ נווה איתן שבעמק המעיינות.
בסיור יספר ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק אודות מסורת הליקוט, מדוע היא חשובה עבורנו ועבור הטבע סביבנו, ומדוע חשוב לשמר אותה, וייצא עם המשתתפים לגלות ולזהות אילו צמחים אכילים מצויים בבוסתן, אילו חלקים אכילים בהם, איך מלקטים אותם ועוד
בתום הליקוט נדליק את הטאבון ואת האש בפינת המדורה של הבוסתן, נכין יחד פיתות מבצק מחמצת וקמח מלא מקומי, נקפיץ על מחבת מירקות גן הירק ומהעלים, נכין סלט ונאכל יחד ארוחה קלה…
משך הפעילות כ – 2.5 שעות
על מנחה הפעילות:
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, מרצה ברחבי הארץ, יועץ לבריאות בקהילות שונות, מומחה לליקוט צמחי-בר למאכל, כותב הספרים: "המדריך לליקוט צמחי-בר למאכל", "דברים שאוכלים מכאן", "מזון ואיזון" ו"התססה מקומית" . הוא מחייה מסורות אוכל מקומיות במחקר, בכיתה, בשטח ובמטבח. מייסד ומקים "המרכז להנהגת הבריאות", בקיבוץ נווה איתן.
להזמנת מקום: 052-3633489 (תמי)
הפעילות תצא לפועל עם מינימום של 15 משתתפים
ניתן לבטל השתתפות עד שבוע קודם מועד הפעילות
25% הנחה לסיור יין ואהבה (זוגי) וסיור קלאסי
ביקב רמת הגולן בימים 25.3 ו-27.3
לתיאום סיור: 04-6968435